Aigua és VidaAigua PúblicaÀrea Metropolitana de Barcelona (ÀMB)BARCELONACol·laboraConvocatòriesGovernançaRemunicipalitzacióSin categoría

[22Febrer] Assemblea Oberta per l’Aigua Pública i Democràtica. Vine i participa!

Us convidem a la propera Assemblea Oberta per l’Aigua Pública i Democràtica a l’AMB. Serà el divendres 22 de Febrer, a les 18.30 H. a Les Cotxeres de Sants (C/Sants, 79).

Inscriu-te aquí: http://bit.ly/22Febrer

Després de la victòria de la Iniciativa Ciutadana, que va aconseguir prop de 27.000 signatures i de guanyar la Consulta de l’Aigua a Barcelona al ple del 26 d’Octubre. Ara, la plataforma Aigua és Vida i el Moviment per l’Aigua Pública i Democràtica hem llançat el Compromís per l’Aigua Pública i Democràtica a l’AMB.

Els objectius del Compromís per l’Aigua Pública i Democràtica son: l’acompliment del Dret humà a l’Aigua, un model de gestió pública, que tingui cura dels ecosistemes i amb un observatori de l’Aigua metropolità que garanteixi la rendició de comptes i el control social. Comptem amb el suport de més de 100 entitats i dia a dia, gota a gota cada dia com una onada s’hi sumen més.

Tot i això, els atacs d’Agbar a la democràcia no s’aturen, volen portar als tribunals la consulta perquè no pugui tirar endavant. Les campanyes publicitàries enganyoses son constants als mitjans, i d’altra banda s’oposen a què podem accedir a informació que hauria de ser pública.

Per tot això, us proposem trobar-nos el divendres 22F a Cotxeres de Sants per explicar-vos què ha passat, com està la campanya i seguir pensant juntes quines son les properes passes. Així mateix, com podem fer extensiva la campanya a tots els barris i municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Vine i participa de la construcció del pla de treball i calendari del moviment.

Construïm entre totes la xarxa ciutadana que farà realitat el control ciutadà en la gestió pública de l’aigua a l’AMB.

Signeu el Compromís per l’Aigua Pública i Democràtica aquí

Article anterior

AGBAR dificulta l'accés a la informació. El model Mixt: El pitjor dels models.

Següent article

Acciona decideix finalment lliurar ATLL a la Generalitat

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *