Convocatòries

Acció contra el TTIP demà dimecres a Barcelona

Demà dimecres, 17 de juny, de 10.00 hores a 14.00 hores, a la Plaça dels Àngels de Barcelona

 

Acció contra el TTIP, amb un gran Cavall de Troia de 8 metres que recorre Europa per denunciar l’opacitat de les negociacions

 

CCOO de Catalunya dóna suport a una nova acció contra el Tractat Transatlàntic de comerç i inversions entre Estats Units i la Unió Europea (TTIP, segons les sigles en anglès), impulsada per la campanya “Catalunya No al TTIP”, de la qual el sindicat forma part, i Amics de la Terra.

 

Aquesta acció tindrà lloc a Barcelona demà dimecres, 17 de juny, de 10.00 hores a 14.00 hores, a la Plaça dels Àngels, i en ella s’exhibirà un gran Cavall de Troia, de 8 metres, que visita l’Estat espanyol per a denunciar el TTIP.

 

El TTIP és el nou “cavall de Troia” dels nostres temps. D’aquesta manera el va representar l’associació Amics de la Terra durant una acció de denúncia amb un cavall inflable de 8 metres, que des de l’estiu de 2014 està recorrent Europa, havent anat a més de 10 països. A començament de juny va iniciar la seva girada per l’Estat espanyol visitant 10 ciutats fent diferents activitats. Amb aquesta escenificació es vol donar a conèxer el TTIP com un “cavall de Troia” de les transnacionals i per això es demana als europarlamentaris/ies que es posicionin en contra del tractat i a favor de la ciutadania que representen.

 

Aquesta setmana, doncs, Amics de la Terra i la Campanya “Catalunya No al TTIP” porten el Cavall de Troia a Barcelona. Durant l’acte es representaran les negociacions en perfecte silenci, tal com s’està negociant el TTIP, ja que per això sorgeix l’associació amb el Cavall de Troia com a exemple del secretisme i opacitat que envolta les negociacions.

 

Recordem que el passat dimecres 10 de juny s’hauria d’haver fet una votació al Parlament Europeu respecte a l’Informe Lange sobre el TTIP, però la votació es va suspendre, davant la gran quantitat d’esmenes i demandes de votació per separat, cosa que indica el desacord entre el membres del Parlament.

Per a més informació:

Ricard Bellera, secretari d’Internacional, Migracions i Cooperació de CCOO de Catalunya

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya

Barcelona, 16 de juny de 2015

Article anterior

El suport massiu a la ILP habitatge i les protestes durant la campanya fan canviar la posició de CiU i PP

Següent article

Dissabte 20 de juny, taller de garantia d'abastament i remunicipalització

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *