Ter, Tordera, Muga i Fluvià

Acció contra la nova gestió de l’aigua a Roda de Ter

KOPLOWITZ I BILL GATES GESTIONEN L’AIGUA DE RODA


Aquesta tarda el Grup de Defensa del Ter ha organitzat un acte – irònic i reivindicatiu – en favor de la gestió pública de l’aigua als nostres municipis. L’acte ha tingut lloc davant de l’ajuntament de Roda de Ter, municipi on recentment l’empresa AQUALIA ha passat a gestionar la xarxa d’aigua. AQUALIA forma part del grup empresarial “Fomento de Construcciones y Contratas”, els màxims accionistes del qual són la sra. Koplowitz i Bill Gates.

En el decurs de l’acte les “autoritats locals” han rebut amb tots els honors als màxims accionistes de l’empresa AQUALIA, amb una comitiva de músics i entre aplaudiments i crits de “visca Aqualia” dels veïns. Finalment se’ls ha fet entrega del “càntir de l’aigua de Roda” (embolicat amb un llacet) i s’ha fet un brindis al sol per tal que segueixin fent beneficis durant molts anys amb el nostre consum d’aigua.

Acabada la ficció, s’ha explicat com malauradament la situació de Roda de Ter no és una excepció i hi ha una forta pressió des de les empreses privades per acaparar la gestió de l’aigua d’arreu, ja que és un negoci segur. I amb una contradicció fonamental a l’interès comú: com més aigua és consumeixi, més beneficis farà l’empresa.

Des del Grup de Defensa del Ter considerem que l’aigua, com la vida, no és mercaderia. Per aquest motiu, i com a membres de la plataforma AIGUA ÉS VIDA, defensem la gestió pública d’aquest recurs bàsic.


Us adjuntem el 
Manifest que s’ha llegit al cloure l’acte, on s’explica amb més detall la situació i els arguments en favor d’una gestió pública de l’aigua.
Avui es privatitza l’aigua, demà la vida?

foto2

 

foto1

Article anterior

Dema dijous a les 18h projectem Flow (For Love Of Water) al Palau Robert

Següent article

Carta Oberta - No hi ha cap impediment per recuperar la gestió pública d’Aigües Ter Llobregat

1 Comentari

  1. vecinoslapaz
    7 novembre, 2013 en 10:32 am

    Reblogged this on AA VV LA PAZ and commented:
    “Acción” contra la nueva gestión del Agua en Roda de Ter … privatizando…. a todo meter en Cataluña

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *