Aigües Ter Llobregat (ATLL)

Agbar ha sol·licitat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya l’adjudicació de l’empresa Aigües Ter-Llobregat

La Generalitat defensarà l´adjudicació d´ATLL fins que hi hagi sentència ferma

La Generalitat va insistir ahir que defensarà l’adjudicació de la gestió de l’empresa pública Aigües Ter-Llobregat (ATLL) al consorci liderat per Acciona fins que hi hagi una sentència ferma. En la roda de premsa posterior a la reunió del govern català, el portaveu del Govern, Francesc Homs, va remarcar que l’executiu defensaria el criteri dels seus “funcionaris” respecte a aquesta adjudicació fins que “hi hagi una decisió presa”. De la seva banda, Agbar ha sol·licitat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) l’execució immediata de la resolució que va invalidar l’adjudicació de l’empresa Aigües Ter-Llobregat, amb la qual cosa reclama que es revoqui el contracte amb Acciona i se li adjudiqui ja la gestió d’aquesta companyia pública.

Preguntat per l’esmentada resolució, Homs va comentar que “no hi ha cap sentència” que digui que la privatització “es va fer malament”, perquè cap tribunal s’ha pronunciat encara “sobre el fons” del conflicte, sinó respecte a mesures cautelars sol·licitades per les dues parts. Per altra banda, el TSJC, a finals de gener, va desestimar una petició d’Agbar per anul·lar les tarifes d’ATLL de 2013.

Font: Diari de Girona

Article anterior

Moviments ciutadans reclamen que ningú no es quedi sense subministraments bàsics

Següent article

La ciudadanía llama a eliminar la privatización del agua en el primer debate de la ICE en la Unión Europea

2 Comentaris

 1. 24 febrer, 2014 en 4:08 pm

  Hola Montserrat,
  Ets tu qui s’ha registrat al bloc d’aigua és vida, nosaltres no tenim accés als blocs que segueixes i que has decidit rebre notificacions, per tant, no podem anular la teva subscripció al mateix, ho has de fer tu.
  Salutacions,

 2. Montserrat Rabat
  24 febrer, 2014 en 11:14 am

  Por favor no me mandéis mas información porque me bloqueais el ordenador solo con vuestros mensajes. Muchas gracias Date: Wed, 19 Feb 2014 08:37:28 +0000 To: mrabat3@hotmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *