Sin categoría

Avui jornada: Dret Humà a l’Aigua i Talls a les 18:30 ¡Máxima difusió!

El passat juliol de 2010 l’Assemblea General de les Nacions Unides va reconèixer el Dret Humà a l’Aigua i al Sanejament, un reclam històric de la ciutadania arreu del món. La seva implementació o una traducció efectiva a la legislació vigent però, no s’està produint. Tot el contrari, la crisi que assola el nostre país està comportant una vulneració sistemàtica d’aquest dret. A la regió metropolitana de Barcelona, per exemple, el inicis de talls d’aigua es van multiplicar per tres, passant de 27.000 el 2011 a 72.000 el 2012. En aquest sentit calen polítiques públiques que promoguin, respectin, protegeixin i garanteixin aquest dret doncs l’aigua és element clau per la cohesió social i indispensable per la dignitat humana.

Per tot això, des de la Plataforma Aigua és Vida hem organitzat la jornada. “El dret humà a l’aigua i els talls” (en adjunt el programa complert). Es tracta d’una jornada de treball que tindrà lloc el pròxim 16 de maig a per tal d’iniciar un procés ciutadà que tingui com a fi la implementació efectiva del Dret Humà a l’Aigua i al Sanejament a Catalunya (en adjunto el programa complert). La jornada es desenvoluparà de 18.30 a 20.30 a la seu de Comissions Obreres (via laietana 16, planta 1a) i comptarà amb les intervencions inicials de:

  • Albert Recio, Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona
  • Gabriel Borràs, biòleg i professional del cicle de l’aigua
  • Jaime Morell, Associació espanyola d’Operadors Públics d’Abastament i Sanejament

Posteriorment s’iniciarà un debat i intercanvi amb tots els assistents, en el que ens agradaria comptar amb la vostra participació. També t’animem a fer difusió de l’acte als teus companys i companyes així com entitats que puguin estar interessades.

Article anterior

Notícia - La PDE viatja a Brussel·les perquè Europa intervingui en el pla de conca

Següent article

De forma inversemblant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya anul·la el Pla de Gestió de Conca Fluvial de Catalunya

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *