Sin categoría

[Comunicat]Pla de Xoc Social. Dilluns 23 de Març

Les organitzacions impulsores del Pla de Xoc Social considerem que el “real Decreto-ley 8/202, de 17 de Març, de mesures urgents extraordinàries per a fer front a l’impacte econòmic i social del COVID-19” es queda molt curt en la protecció de la majoria de la societat i, en especial, de la classe treballadora. Si el Govern realment no vol deixar a ningú enrere, com va succeir en 2.008, ha d’ampliar les seves mires. Hi ha mesures que s’han d’aplicar de forma urgent per a deixar de posar en risc vides i evitar un col·lapse sanitari i social. El govern ha d’escoltar a centenars de sindicats, organitzacions i plataformes racistes, feministes, ecologistes i socials que exigim una sortida d’aquesta crisi sanitària social de cures, climàtica, ecològica i econòmica que posi la vida al centre i no als beneficis de les grans empreses. Deixar en mans de la bona voluntat del IBEX 35, els especuladors i altres poders econòmics la protecció de la societat i el medi ambient no és una opció si es vol evitar que se dispari, encara més, la desigualtat social, el deteriorament climàtic i ambiental i la destrucció de drets.

A continuació resumim algunes propostes urgents que exigim i que anem a defensar des de la solidaritat, l’organització col·lectiva i la mobilitzacio.Comunicado plan de choque (2)

Article anterior

22 de Marzo. 20.00H Dia Mundial del Agua. "Aigua Tèrbola: El negoci d'Agbar a Mèxic" (Agua Túrbia: El negocio de Agbar en México). #FestivalOnlineDDHH

Següent article

[COMUNICADO] Para vencer el coronavirus hay que garantizar el Derecho Humano al Agua y el Saneamiento