Sin categoría

Convocatòria de Premsa – Impactes socials i ambientals de la privatització de l’empresa pública Aigües Ter-Llobregat. Presentació de les mocions de 32 ajuntaments.

Dimecres 7 de novembre a les 11’30 a la seu de la CONFAVC (carrer Aiguader 18 del barri de la Barceloneta) tindrà lloc una roda de premsa per a denunciar els impactes socials i ambientals de la privatització de l’empresa pública Aigües Ter- Llobregat (ATLL) i per explicar com 32 ajuntaments de l’àrea d’influència d’ATLL, que sumen un total de 1.230.515 habitants han aprovat mocions contra aquesta privatització. Pots consultar els municipis aquí i descarregar-te la moció en aquest enllaç.

L’acte serà presentat pel president de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Jordi Giró, com a representant d’una de les entitats de la Plataforma,  i seguirà amb les explicacions de cinc regidors de les administracions locals que han aprovat aquest moció:

 • Regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs; Gregorio Camacho.
 • Regidorde Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat; Manel Leiva.
 • Regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet; Alejandra Sevilla.
 • Tècnic/a de Medi Ambient de l’Ajuntament de Montornès del Vallès.
 • El Tinent alcalde de Gavà, José Obispo
 • Representant de l’Ajuntament d’Abrera

Més informació:

Email:  aiguaesvida@gmail.com
Web: http://plataformaaiguaesvida.wordpress.com

Article anterior

Comunicat - Instem al govern de l'AMB que aturi l'atorgament del servei del cicle integral de l'aigua a AGBAR-Suez per tal de no incórrer en una possible il·legalitat

Següent article

Comunicat i Vídeo - El ple de l'AMB s'agenolla davant AGBAR

2 Comentaris

 1. […] La plataforma Aigua és vida […]

 2. Pau Masramon i Ordis
  7 novembre, 2012 en 9:00 pm

  Els ajuntaments de Girona, Bordils i properament Celrà, no son de l’àrea d’influència d’ATLL. Però em sembla evident que també veuen igual de perillosa aquesta privatització. Per això també s’han adherit a la moció de la plataforma Aigua és Vida.
  La moció que va presentar la plataforma Aigua és Vida en contra de la privatització d’ATLL i, al mateix temps, exigint el retorn IMMEDIAT del cabal promig legal de manteniment del riu Ter en tot el seu curs natural, és, entre d’altres coses, un acord molt significatiu entre mes de 30 entitats del mon associatiu i ecologista a Catalunya: unitat per poder lluitar amb molta mes força.
  Acciona, Agbar . . . tant se val. L’aigua és un be públic pel que molta gent no deixarà de lluitar. La plataforma Aigua és Vida és una excel·lent idea que aglutina moltes sensibilitats en tot allò que uneix per la defensa del medi natural, que és molt i molt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *