ConvocatòriesDret humà a l'aigua i al sanejamentRemunicipalització

[CONVOCATÒRIA] El negoci de l’aigua: una amenaça per a la democràcia?

És el negoci de l’aigua una amenaça per a la democràcia? Sota aquesta pregunta us convidem a aquesta conferència que tindrà lloc la tarda de l’1 de juny, per reflexionar sobre com les transnacionals que fan negoci amb l’aigua afecten a la governança local. Reflexionarem sobre casos d’arreu del món amb la Maude Barlow i la Meera Karunanthan i, posteriorment, ho aterrarem a la realitat de Catalunya i de la ciutat de Barcelona amb la Maria Campuzano i la Míriam Planas.

IMPORTANT: Apunta’t a la xerrada en aquest formulari!  


Qui és la Maude Barlow?

Maude Barlow és la Presidenta Nacional del Nacional del Council of Canadians, fundadora del Blue Planet Project, membre de la junta directiva del International Forum on Globalization i regidora del World Future CouncilBarlow va ser portaveu prolífic en contra l’acord de lliure comerç entre Canadà i Estats Units i, des de llavors, ha supervisat la els efectes de l’acord de lliure comerç i el posterior TLCAN.


És autora de desenes d’informes, així com de 17 llibres, molts d’ells especialitzats en temes de polítiques d’aigua com “Blue Future; Protecting Water for People and the Planet Forever” “Blue Covenant” i “Boiling Point”. És coautora de MAI: The Multilateral Agreement on Investment and the Threat to Canadian Sovereignty i destinatària d’onze doctorats honorífics, així com molts premis nacionals i internacionals. Entre l’any 2008 i 2009, va ser Assessora del 63è President de l’Assemblea General de les Nacions Unides.

 

Comptarem amb les ponències de Meera Karunanthan, del Blue Planet Project, la Miriam Planas, d’Aigua és Vida i d’Enginyeria Sense Fronteres i amb la Maria Campuzano, de Aliança contra la Pobresa Energètica i Enginyeria Sense Fronteres.

T’esperem el divendres 1 de juny a les 19h al Pati Llimona (C/ Regomir 3, Barcelona, <M> Jaume I).

Article anterior

Un juez del Supremo vinculado a Agbar rechaza un recurso sobre el precio del agua

Següent article

Greu afectació sobre el Llobregat. Trencament de la bassa de salmorres

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *