Convocatòries

[Convocatòria] Xerrada: Què és el control social de l’aigua? Com el construïm?

El primer acte del cicle #GovernemlAigua d’aquest juliol se centrarà en el control i la participació ciutadana en la gestió de l’aigua com a bé comú.

En aquesta conferència tindrem el plaer de comptar amb persones que ens explicaran, de primera mà, les experiències que han passat altres ciutats i regions en la lluita contra les multinacionals que fan negoci amb l’aigua. Parlarem de com, en tant a societat, necessitem organització i metodologies per poder incidir en la gestió dels recursos, i per què és necessari que ho fem.

Formaran part de la conferència el Noel García (Enginyeria Sense Fronteres – El Salvador) i Albert Pérez (Enginyeria Sense Fronteres –  Equador), que ens parlaran i faran un repàs històric des de la necessitat de participació fins a la defensa d’aquesta als respectius països d’Amèrica Llatina. Seguidament aterrarem aquestes experiències a Catalunya amb la Taula de l’Aigua de Terrassa i Aigua és Vida, que repassaran l’actualitat a casa nostra i analitzaran les nostres necessitats.

 

Us convidem a assistir-hi i participar-hi!

Si us plau, apunta’t en aquest FORMULARI!

 

 

QUÈ ÉS EL CONTROL CIUTADÀ? COM EL CONSTRUÏM?

Article anterior

Ajuntament de Mollet: A què juguem? Passivitat d' @AjMollet. Innoperativitat Comissió Servei Públic Aigua

Següent article

[Convocatòria] Xerrada - Remunicipalització: recuperant el govern de l’aigua. Experiències de París, Terrassa, Ripollet i Barcelona.