Llobregat, Cardener i Anoia

[Convocatòria] Roda de premsa sobre Iberpotash

ProuSal, Montsalat i BDS Bages

Convoquen una RODA DE PREMSA el proper dia 10 de juny a les 18, a Sallent, en un paratge anomenat Camí de les Forques des d’on podrem veure l’immens disbarat del Cogulló, la cinta transportadora del runam  i la fàbrica d’ Iberpotash. (Aquí teniu l’enllaç de Google maps per venir)

A més de respondre les preguntes que ens vulgueu fer,

  • Lliurarem un exemplar de la separata de la Directa i us l’enviarem en format digital a la direcció que digueu.

  • Anunciarem la campanya conjunta de BDS, Montsalat  i ProuSal contra el patrocini  de ICL- Iberpotash a les Festes Majors, entitats  i clubs  de la comarca,

  • Anunciarem la celebració d’un judici popular a Iberpotash,  l’octubre vinent.

Unes imatges de l’evolució del runam del Cogulló:

Evoluciocogullo.jpg

(Font: web de l’Institut Cartogràfic de Catalunya)

Al cor de Catalunya, una multinacional israeliana salinitza el Llobregat, creant un deute mediambiental al país que durarà els  propers cent anys.

Sentències del TSJC exigeixen que aquesta empresa faci un pla de restauració del runams i obliguen la Generalitat a posar una fiança. Tres directius acaben de recòrrer la que els condemna a presó. Un expedient de la UE contra Iberpotash és a punt de resoldre’s: les sentències i resolucions s’acumulen

Sigui pel xantatge dels llocs de treball  sigui per altres raons més fosques, la Generalitat mai  ha parat els peus a l’empresa. Els darrers dies, pressionada per les sentències adverses, ha anunciat que “farà un estudi” en comptes de dictaminar una  fiança. que es correspongui amb el disbarat comès.

Davant la dificultat de fer pública aquesta  venda encoberta del nostre país, ProuSal, Montsalat i BDS Bages s’han unit i   han promogut una separata especial de la Directa, que s’ha repartit entre tots els seus subscriptors i de la qual en tenim 2.500 exemplars més que ara repartirem gratuïtament entre la població del Bages.

Montsalat, ProuSal i  BDS Bages

Article anterior

I Jornades sobre límits de recursos i política a la Catalunya del segle XXI

Següent article

[Entrevista] "L'acord entre AMB i AGBAR encareix l'aigua 60 euros anuals per família"

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *