Notícies

EL JUTJAT CONTENCIÓS ADMINISTRATIU ADMET A TRÀMIT EL RECURS DE L’AIGUA PRESENTAT PER ICV MARTORELL

EL JUTJAT CONTENCIÓS ADMINISTRATIU ADMET A TRÀMIT EL RECURS DE L’AIGUA PRESENTAT PER ICV MARTORELL

El jutjat 11 del Contenciós Administratiu de Barcelona ha admès a tràmit l’escrit d’interposició presentat per ICV Martorell. En el recurs es denuncia l’ampliació 15 anys més (2029) del termini aprovat pel govern de CiU perquè l’empresa Sorea, adjudicatària del servei d’aigües municipal, executi les inversions pactades inicialment fins a l’any 2014.

El portaveu d’ICV, Jose Simón, valora molt positivament l’admissió del recurs i manifesta, “Defensarem amb arguments sòlids l’incompliment dels termes de la concessió. L’admissió a tràmit ens dóna forces per continuar amb el procés iniciat per recuperar la gestió pública de l’aigua. Serà llarg i costós, però tal com vam fer fa 5 anys, continuarem lluitant. Volem agrair el suport de totes les persones que ens estan recolzant en aquest camí, martorellencs que creuen en els serveis públics”.

La instrucció del cas es desenvoluparà en els propers mesos i es preveu que a finals de 2015 es facin públiques les conclusions.

També us donem coneixement que el dijous 5 de febrer a les 19.30 hores al Centre Cultural de Martorell des de la plataforma MOVEM MARTORELL es presenten unes Jornades sobre la Remunicipalització de l’Aigua. Hi participaran l’entitat d’Ecologistes en Acció, la Plataforma de l’Aigua i representants de municipis que tenen la gestió pública d’aquest servei o estan en procés de recuperar-la.

Article anterior

La Paeria mantiene la tarifa del agua, aunque la concesionaria quería incrementarla un 12,7%

Següent article

5/2/2015 Jornades Remunicipalització de l'Aigua #MovemMartorell

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *