Notícies

El Ple de Deltebre declara el seu rebuig al Pla Hidrològic de la conca de l’Ebre

El Ple de l’Ajuntament de Deltebre ha aprovat una declaració de rebuig al Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre, una vegada ha estat aprovat pel Consejo del Agua de la Demarcació Hidrogràfica de l’Ebre. L’alcalde, Lluís Soler, ha destacat que «amb l’aprovació del pla de conca tornem a estar davant d’un nou greuge per
al Delta de l’Ebre i per a tots els seus habitants». Per aquest motiu, Soler ha explicat que «des de l’Ajuntament reiterarem la nostra negativa a un hipotètic transvasament i defensarem i exigirem un cabal ambiental mínim en el tram final del riu».

La totalitat dels grups polítics que han conformat el plenari durant aquesta sessió, CDC, Compromís d’Esquerres, ERC i CUP, han mostrat el seu suport a la declaració i a la negativa de la realització d’un futur transvasament.

El plenari també ha aprovat una modificació de crèdit, que ascendeix a un total de 84.589,23 euros, que permetrà la dotació econòmica a partides que a data 30 d’agost tenen una consignació insuficient i dotar-ne, d’aquesta manera, a algunes altres.

El Ple també ha donat suport a una moció, subscrita per CDC, ERC, Compromís d’Esquerres i CUP, de suport al president Mas, l’exvicepresidenta Ortega i la consellera Rigau en motiu de la seva imputació per a l’organització del 9-N.

Alhora, el plenari també ha aprovat una moció, subscrita per CDC, ERC i Compromís d’Esquerres, que demana la continuïtat de la construcció de l’A-7 i que s’adoptin mesures com la gratuïtat de l’AP-7 en el tram que uneix Alcanar i l’Hospitalet de l’Infant.

Per altra banda, el plenari també ha aprovat per unanimitat, dos mocions presentades per la CUP que feien referència a la creació d’una xarxa d’horts socials i la no utilització d’herbicides tòxics com el glifosat.

Font: Diari de Tarragona

Article anterior

La Generalitat ha d'indemnitzar la Hidroelèctrica amb més de 4 M

Següent article

El Far West

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *