Canal Segarra Garrigues

Homs haurà d’explicar al Parlament l’informe sobre el Segarra-Garrigues

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, haurà de donar explicacions al Parlament per l’informe elaborat pel Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible sobre el canal Segarra-Garrigues després que s’aprovés en comissió demanar la seua compareixença a petició d’ICV.

La setmana passada, la Generalitat va reconèixer haver rebut un estudi del CADS (que va avançar SEGRE a l’agost), si bé va assegurar que no era definitiu. En la sessió d’ahir es va rebutjar, en canvi, amb els vots de CiU i ERC en contra, sol·licitar les del conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, i del president del CAD, Ferran Rodés. La diputada d’ICV Sara Vila va apostar per “tota la transparència en la gestió del Segarra-Garrigues“. CiU, va afegir, “s’ha vist forçada a fer un altre pas enrere en el camí de l’opacitat que han seguit fins ara”.

Font: Segre

Article anterior

La .@PDE formalitza la seua denúncia europea contra el pla hidrològic i lamenta la 'deixadesa' de la Generalitat

Següent article

Comunicat La Taula de l’Aigua de Terrassa engega una campanya de recollida de firmes per assegurar la remunicipalització del serveis d’abastament i subministrament d’aigua a la ciutat de Terrassa

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *