Notícies

ICV porta al jutjat la pròrroga de la concessió de l’aigua de Martorell

Iniciativa per Catalunya (ICV) a Martorell ha presentat un recurs al jutjat contenciós administratiu contra l’equip de govern de la localitat (CiU) per les modificacions en el contracte de concessió del servei d’aigües del municipi a l’empresa Sorea.

Segons explica la formació eco-socialista, el govern municipal va aprovar en el ple del mes de juny una ampliació del període que tenia Sorea per fer obres de millora a la xarxa per valor de 9 milions d’euros. Aquesta decisió suposava un canvi de les condicions inicials del contracte de concessió, que es va signar l’any 2009 i que especificava que aquestes intervencions havien d’estar enllestides en un termini màxim de 5 anys. Per aquesta raó, el grup municipal d’ICV va presentar un recurs de reposició, que va ser denegat pel mateix ple (amb majoria absoluta de CiU).

Així doncs, després d’esgotar la via política, la formació d’esquerres ha decidit iniciar el camí judicial. Segons explicava ahir el portaveu d’ICV a l’Ajuntament de Martorell, José Simón, en els propers dies el jutjat hauria d’acceptar a tràmit el recurs, però temen que el procés serà llarg, ja que, «per desgràcia, la justícia és molt lenta». Simón es va mostrar contundent quan va assegurar que som davant d’un «contracte que no s’ha complert».

Per la seva banda, Xavier Gómez, regidor ecosocialista a Martorell, va reconèixer que l’aigua és més econòmica que en altres municipis, però «aquesta no és la nostra discussió. Aquí s’ha privatitzat un servei».

Font: Regió 7

Article anterior

Comunicat - L'Aliança contra la Pobresa Energètica surt al carrer per denunciar la falta de mesures efectives de les empreses subministradores i el Govern català davant la pobresa energètica

Següent article

19-N, Dia Mundial del Sanejament

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *