Notícies

ICV vol un servei d’aigües municipal

Volem remunicipalitzar el servei d’aigua a Girona”, va afirmar ahir la candidata d’ICV-EUiA al consistori gironí, Eugènia Pasqual, en una roda de premsa davant l’oficina d’Agisa al carrer Ciutadans. Pasqual i la número onze de la candidatura, Victòria Salvadó, van insistir que no poden ser empreses privades les que gestionin el dret de l’accés a l’aigua. “Les empreses privades no poden gestionar drets perquè l’únic en què pensen és a obtenir beneficis”, va dir Salvadó, que també és membre de la plataforma Aigua és Vida.

Pasqual, a més, va recordar que hi ha una comissió d’investigació oberta al consistori sobre Agisa. “Hi ha moltes coses que s’han d’investigar i coses que podrien revocar la concessió d’aigües”, va dir la candidata d’ICV, que hi va afegir que “els darrers anys hi ha hagut deixadesa de l’Ajuntament perquè ha cedit la gestió a una empresa mixta”.

Per Pasqual, hauria de ser una empresa pública la que gestionés aquest servei i va insistir en la importància de la comissió d’investigació.

Font: El Punt Avui

Article anterior

Volen municipalitzar l'aigua de Massanes

Següent article

Entrevista a Joan Gaya: "El agua sale más cara cuando se privatiza"

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *