Aigües Ter Llobregat (ATLL)

Imminent privatització d’Aigües Ter – Llobregat

Aquest dimarts el Govern de la Generalitat ha anunciat la tercera tongada de retallades. En aquesta ocasió ja s’ha fet públic que una de les empreses afectades serà Aigües Ter – Llobregat (ATL), considerada la segona millor empresa pública del món en aigües el 2010 i contra la privatització de la qual ja s’han manifestat obertament 9 municipis que representen més de 230.000 ciutadans i ciutadanes.

Des de la Plataforma Aigua és Vida reiterem la nostra total oposició a la privatització d’aquesta empresa pels greus impactes socials, econòmics i ambientals que suposarà, i perquè implicarà una falsa solució a la situació actual. Per això instem als consistoris abastits per ATL (consistoris que han pagat les infraestructures per connectar-se a ATL, la gestió de les quals passarà ara a mans privades) a oposar-se a aquesta mesura aprovant la moció impulsada des d’Aigua és Vida i a fer sentir la seva veu; i a la ciutadania a mobilitzar-se i difondre la sortida en fals d’aquesta mesura.

Notícia de la privatització (minut 11’15”):

http://www.tv3.cat/videos/4094110/TN-vespre-15052012

Article anterior

La gestió de l'aigua a Barcelona: il·legítima i il·legal

Següent article

Rebuig rotund a la venda d'Aigües Ter-Llobregat

1 Comentari

  1. […] l’aigua de gairebé 3 milions de persones. També ens parla, en Lluc Canals, de l’oposició frontal a la privatització de l’empresa Aigües del Ter-Llobregat, considerada la segona […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *