ConvocatòriesILP Habitatge i Pobresa Energètica

[Jornada] 5-oct, Dia Mundial de l’Habitat

Apunta’t a l’esdeveniment a Facebook:

Invitació als actes de celebració del Dia Mundial de l’Hàbitat

Taula rodona sobre la ILP d’Habitatge i projecció del documental ‘Inquilinos Rebeldes’
Benvolguts i benvolgudes,

El proper dilluns 5 d’octubre és el Dia Mundial de l’Hàbitat, i des de l’Observatori DESC ho celebrem amb dues activitats ben diferents.

Al matí, a les 11h, hem organitzat la taula rodona “La ILP contra l’emergència habitacional i la pobresa energètica. De l’aprovació a la implementació”. Moderada per la directora de l’Observatori DESC, Irene Escorihuela, comptarà amb la participació de la Comissió Promotora de la ILP contra l’emergència habitacional i la pobresa energètica; el Secretari d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Carles Sala; el president del Consell de l’Advocacia de Catalunya, Abel Pié Lacueva i responsables municipals d’habitatge dels ajuntaments de Barcelona, Terrassa, Sabadell i Ripollet.

L’objectiu d’aquesta trobada és l’intercanvi de punts de vista entre els diferents actors al voltant de la ILP, com el grup promotor -PAH, Aliança contra la Pobresa Energètica i Observatori DESC-, la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments, que des d’aquesta setmana disposen de la primera guia d’aplicació de la llei.

L’acte, que compta amb el suport de la Comissió de Defensa de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), tindrà lloc el proper dilluns 5 d’octubre, a les 11h, a l’Aula 75 de l’ICAB (c/Mallorca, 283, Barcelona). L’assistència és lliure, però t’agrairem que ens informis del teu interès per assegurar que hi haurà lloc per a tothom.

Dilluns 5 d’octubre, 11h
Aula 75 de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona
c/Mallorca, 283. Barcelona

Al vespre, anirem cap al barri de Sants, on us convidem a la projecció, al Koitton Club, del documental “Inquilinos Rebeldes. La lucha contra la liquidación de la ciudad”, que relata la lluita veïnal contra la gentrificació a Berlín.

El documental explica les protestes dels llogaters davant la creixent escassetat d’habitatge assequible a la ciutat alemanya, on el fenomen de la transformació dels pisos de propietat i els augments dels preus del lloguer estan fent fora molts residents.

Després de la projecció de la pel·lícula, xerrarem amb un dels directors, Matthias Coers, i amb l’activista per al dret a l’habitatge Grischa Dallmer.

Dilluns 5 d’octubre, 20h
Koitton Club
c/ Rossend Arús, 9. Barcelona
#Habitat2015
Article anterior

Brussel·les renya el govern pel baix cabal ambiental del pla de l'ebre

Següent article

El consum d'aigua cau amb la crisi i el preu puja un 59%

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *