ILP Habitatge i Pobresa Energètica

La Generalitat esquivarà la suspensió del decret de pobresa energètica

Puig confia que el Govern aixecarà els 25 milions que calen per garantir la llum i el gas a l’hivern dels consumidors sense recursos

La Generalitat seguirà endavant amb el decret de pobresa energètica, malgrat la suspensió cautelar del Tribunal Constitucional (TC) que ha admès a tràmit el recurs del govern espanyol. El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha assegurat que es garantirà la llum i el gas als consumidors sense recursos, tal com preveu el decret, malgrat el moviment del TC.

“Tirarem pel dret”, ha assegurat en declaracions a RAC 1. El conseller ha calculat que el decret podria beneficiar entre 50.000 i 70.000 famílies catalanes, la qual cosa suposarà un cost d’entre 20 i 25 milions.

“Confiem poder aixecar aquests recursos”, ha dit el conseller, i ha donat a entendre que els aportarà el mateix Govern, però no només, i que es buscaran altres aportacions d’empreses i entitats socials i ajuntaments per garantir els serveis bàsics als clients a Catalunya.

Ha titllat de “disbarat” el recurs interposat per l’Estat sota el criteri d’una unitat de mercat que deixa de banda les persones en risc d’exclusió social.

Font: ARA

Article anterior

Article: El negocio del agua: no hay derecho

Següent article

El Supremo da otro varapalo a la privatización de ATLL

1 Comentari

  1. Sudaka Topo
    30 octubre, 2014 en 12:33 pm

    Reblogged this on Sudaka Topo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *