Notícies

L’aigua es posa pels núvols. Carta al director de la Federació de Veïns de Sant Cugat

Aquesta setmana hem revisat les darreres factures trimestrals de SOREA i ens hem endut un ensurt considerable: en poc més d’un any, per a un mateix consum, l’import total de l’aigua ha pujat un 46*! Vam anar a les oficines de SOREA per informar-nos. L’empleada ens va donar totes les explicacions de les quals us faig un resum. A igual consum trimestral (40 m3) l’aigua ha pujat a 53 ¿ (el 26%, un abús), però el total ha pujat fins a gairebé 124 ¿ (un 46%!).

Com és possible La taxa TMTR de l’Àrea metropolitana puja a 22,69 ¿ (un salt molt brusc) si el trimestre anterior s’han consumit més de 36 m3 (que és un consum molt moderat, tenint jardí), però el més greu és una nova taxa municipal de clavegueram, que per aquest consum és de 14,76 ¿, però que és variable i pot disparar-se molt més. No ens van dir fa anys, després d’una forta pujada, que l’IBI incloïa totes aquestes taxes. Com, en una greu crisi econòmica, sobretot per als ciutadans, tenen la barra de crear una taxa tan desmesurada, i sense donar informació ni consultar-nos a les entitats veïnals 

Creiem que caldria fer constar la nostra més ferma oposició a aquesta taxa tan antisocial, i que a més ha coincidit amb d’altres pujades força importants.

Federació d’Associacions de Veïns de Sant Cugat

Font: Diari de Sant Cugat

Article anterior

La presión social conquista medidas para combatir la pobreza energética

Següent article

El concurso del agua de Cáceres deberá resolverse de nuevo tras 2 años de concesión a Acciona

1 Comentari

  1. Sudaka Topo
    25 abril, 2014 en 1:50 pm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *