Sin categoría

L’oposició passa la nit a l’Ajuntament d’Inca per protestar per la privatització de l’aigua

Els regidors protesten contra el traspàs a particulars de la gestió de l’aigua durant trenta anys

Els regidors de l’oposició d’Inca -formada pel PSOE, Independents i MÉS- s’han tancat aquest dilluns a la sala de plens de l’Ajuntament en protesta per la privatització de l’aigua que s’havia d’aprovar demà en un ple. Tot i que la sessió plenària s’ha ajornat, perquè quan l’oposició va intentar accedir a la informació no els la facilitaren, han decidit tancar-se 24 hores en protesta per una privatització de trenta anys a la qual s’oposen frontalment.

Els regidors de l’oposició s’han queixat més d’una vegada de manca d’informació per part de l’equip de govern popular i, tot i que saben que no impediran la privatització, queden tancats a la sala de plens de manera simbòlica. De fet, abans de tancar-se a l’Ajuntament ja havien avisat que ho farien, lliurant un escrit al registre del consistori.

Els membres de l’oposició ja varen avisar que si un dia governen o tenen majoria denunciaran el contracte que l’Ajuntament està a punt de signar amb Aigües d’Inca SLU (Sorea) perquè s’ocupi de la gestió de l’aigua potable de la ciutat durant els propers trenta anys. Així mateix, reclamaran responsabilitats civils i patrimonials als regidors que hi votin a favor. Més d’una vegada han acusat els populars d’actuar d’esquena al poble i de no aclarir els motius reals pels quals es vol privatitzar un bé públic.

Font: Ara Balears

Article anterior

Vídeo - Acte irònic i reivindicatiu del GDT a Roda per denunciar la privatització del servei d'aigua municipal

Següent article

Veïns d'Inca amb els regidors tancats a l'Ajuntament contra la privatització de l'aigua

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *