AccionsEbre

[Mani @PDE a BCN] Màxima difusió. Trobada organització mani proper 3 de Maig

A les organitzacions socials, culturals, sindicals, ecologistes, politiques, etc. que desitgin donar suport a la Plataforma en Defensa de l’Ebre a la manifestació en defensa del Delta de l’Ebre a Barcelona abans estiu a Barcelona. Data que concretarà l’Assemblea de la PDE del 30 d’abril d’enguany.
Si us plau, apunteu a les vostres agendes el 3 de Maig per tractar l’organització de la manifestació i trameteu un correu a aiguaesvida@gmail.com amb el vostre interès en participar en l’organització i signar el manifest que acordarem.

En aquest sentit, la Plataforma de Defensa de l’Ebre, Aigua és Vida, Jovens de les Terres de l’Ebre, Ecologistes en Acció i Enginyeria sense Fronteres fem una crida a tots els moviments socials, totes les organitzacions ambientals, socials i forces polítiques, etc. a participar en lAssemblea que es realitzarà el dimarts 3 de Maig a les 18.30 Hores a Enginyeria sense Fronteres, C/ Múrcia 24, baixos. Barcelona (molt a prop Metro Navas) per a perfilar els detalls d’organització de la manifestació que la Plataforma de Defensa de l’Ebre convocarà en la seva propera assemblea del 30 d’Abril a Tortosa.

El Delta de l’Ebre necessita una gran mobilització a Barcelona per a mostrar el rebuig del nostre pais, Catalunya, aquest Pla Hidrològic de l’Ebre i el nostre suport a la Comissió Europea que a hores d’ara el qüestiona.
Si us plau, preguem màxima assitència aquesta assemblea.
Plataforma de Defensa de l’Ebre, Aigua és Vida, Jovens de les Terres de l’Ebre, Enginyaria sense Fronteres i Ecologistes en Acció
Article anterior

[Comunicat] La campanya de defensa de la Llei 24/2015 aconsegueix el suport de tots els grups del Congrés i del Parlament a excepció del PP

Següent article

Convocatòria: AQUEST DIMECRES 27 D’ABRIL: TORNEM A LES SEUS DEL PP!

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *