Aigua és VidaAigua PúblicaConvocatòriesLlobregat, Cardener i AnoiaRemunicipalització

[Manifestació] Igualada 27O “L’Anoia es Mulla per l’Aigua Pública”

Igualada 27 Octubre, Plaça del Rei 18.30.

“L’Anoia es Mulla per l’Aigua Pública”

 

Una trentena d’entitats de l’Anoia convoquen una manifestació per l’#aiguapública pel proper dissabte 27 d’octubre. Després de 98 anys de gestió d’Aigua de Rigat, privada i sense contracte de concessió, ara és el moment de la gestió pública a cinc municipis de la comarca: tres sense contracte de concessió (Igualada, Vilanova del Camí i la Pobla de Claramunt) i dos on s’acaba la concessió (Piera iMasquefa).

L’aigua és un bé comú i no un negoci, per això conviden a la gent a omplir els carrers perquè Agbar no s’emporti 500.000€/anuals de beneficis, per recuperar l’aqüífer Carme-Capellades i per garantir la sobirania local.

El 27 d’octubre, l’Anoia es mulla per l’aigua pública! I vosaltres, hi sereu? Enginyeria Sense FronteresPlataforma en Defensa de l’Ebre Grup de Defensa del Ter FAVB Confavc Marea Blanca de CatalunyaMarea Groga en defensa educació pública #mareaverde #mareagroga Comunicació. CGT Catalunya CCOO Catalunya Ugt Catalunya Taula De l’Aigua Terrassa Aturem Bcn World MAREA Pensionista Catalunya

Article anterior

Xerrada-debat “És possible una gestió pública i democràtica de l’aigua a l’AMB?”

Següent article

[2a Quinzena Octubre] 16O Xerrada-Debat Anne Le Strat i grups polítics AMB, 20O creació Taula del Llobregat i 27O manifestació a Igualada!

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *