Dret humà a l'aigua i al sanejament

Moviments ciutadans reclamen que ningú no es quedi sense subministraments bàsics

L’Aliança contra la Pobresa Energètica, que agrupa plataformes com la PAH, les assemblees de treballadors aturats o Aigua és Vida, ha entregat una carta al Parlament per exigir que mai no es tallin els subministraments bàsics a les famílies més necessitades i que es condoni el deute que puguin generar

1402_Aliança Pobresa Energètica

Marxa contra la pobres energètica. Sortirà el dia 22 des de Castelldefels per arribar al Parlament. La finalitat aconseguir que la gent en situació de pobresa tingui accés a uns mínims de gas, llum i aigua.

I es que la pobresa energètica ha arribat avui al Parlament. Una plataforma ha lliurat una carta a diferents consellers del govern i grups parlamentaris descrivint la gravetat de la situació i demanant solucions.

Diverses entitats socials han demanat formalment al Parlament que convoqui una taula de pobresa energètica per debatre entre tots els actors implicats possibles solucions per evitar el tall de subministraments als més pobres.

Ecologistes, federacions de veïns o la PAH han demanat a partits i al Govern que la moratòria que impedeix tallar el subministrament de llum i gas a l’hivern s’ampliï a tot l’any i que el deute contret per les famílies sense recursos amb les empreses subministradores vagin a càrrec dels seus milionaris beneficis.

Font: BTV

Article anterior

Entitats socials exigeixen constituir la Taula de pobresa energètica al Parlament

Següent article

Agbar ha sol·licitat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya l'adjudicació de l'empresa Aigües Ter-Llobregat

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *