Aigües Ter Llobregat (ATLL)

Notícia – Rebuig unànime a una nova pujada del preu de l’aigua a la Garriga

Font: El 9 Nou

L’empresa Sorea demana una segona pujada del rebut de l’aigua en pocs mesos

Els garriguencs estan fins a dalt de tot de la puja del preu de l’aigua en poc mesos. I els seus representants polítics ho van fer notar en el ple municipal d’aquest dimecres en denegar a l’empresa Sorea, amb els suport de tots els regidors i grups municipals, la petició de modificació de les tarifes de l’aigua que pretén fer a l’alça.

Des que l’empresa pública Aigües Ter Llobregat va ser privatitzada l’estiu passat, aquesta ja és la segona puja del preu que plantegen. La primera va ser una sotragada d’un 25% d’augment del preu de la factura que paguen els habitatges de la població. La primera puja va arribar a finals d’estiu en una decisió que l’Ajuntament ja va qualificar d’escandalosa i que, malgrat les queixes, es va aplicar. Ara arriba la segona pujada, que correspon a uns altres ajustos que l’empresa ATLL fa amb un increment d’un 13,4% i del qual Sorea repercuteix un 1,70% en la factura del consum de l’aigua.

Des de l’Ajuntament han tornat a protestar i a denegar la sol·licitud d’augment de preu que fa Sorea. Però temen que una altra vegada s’acabi imposant la nova tarifa perquè, al cap i a la fi, qui les acaba aprovant és la Comissió de Preus, que depèn de la Generalitat. De manera que, malgrat la protesta, els garriguencs probablement tornaran a pagar una mica més per l’aigua de consum.

Article anterior

Notícia - La Generalitat negocia con Trias el fin de la ‘guerra del agua’

Següent article

Video - Per què demanem a la Fiscalia que investigui la gestió de l'aigua a Barcelona?

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *