Sin categoría

Notícia – Torelló prescindeix de Sorea per finançar la potabilitzadora

Font: el9nou.cat

Santi Vivet [Alcalde de CiU] es va mostrar molt contundent al ple de l’ajuntament. Les diferències amb l’empresa concessionària fa temps que duren, però fins ara no s’havia fet públic el rerefons.

[No et perdis la seva intervencio!]:

Santi Vivet Torelló

El finançament de la primera fase de la portada d’aigües a Osona nord ha fet esclatar l’alcalde.

L’actual concessió, adjudicada el 1998, venç el 2018. L’Ajuntament acusa la companyia de no haver fet cap de les inversions pactades. Ara, durant la recerca de finançament per assumir el milió i mig d’euros que ha d’aportar l’ajuntament de Torelló a la primera fase del projecte de portada d’aigües a Osona nord, es va arribar a un preacord amb Sorea per aportar 1,4 milions d’euros, però, segons Vivet, a última hora, van canviar les condicions del crèdit.

L’Ajuntament ha optat per prescindir d’aquest crèdit i ahir va fer una modificació del pressupost municipal. Pagaran la seva part amb 915.000 euros del romanent de tresoreria i 374.000 que s’havien de destinar a la descontaminació de l’aqüífer del Ges, una tasca que ja es dóna per impossible. El PSC, que va votar en contra de la modificació del pressupost, i Iniciativa, que es va abstenir, no compartien la decisió.

Article anterior

Participeu en la primera Iniciativa Ciutadana Europea "L'Aigua és un Dret Humà" en aconseguir els seus reptes

Següent article

Notícia - La Comissió de Preus rebaixa l'augment fins al 2,9%

1 Comentari

  1. […] Notícia – Torelló prescindeix de Sorea per finançar la potabilitzadora – http://plataformaaiguaesvida.wordpress.com/2013/05/09/noticia-torello-prescindeix-de-sorea-per-finan… […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *