ConvocatòriesPurins

Presentació d’analítiques de nitrats de les fonts (Osona i Lluçanès)

Convocatòria per la presentació a la macrogranja de Serrarols de les analítiques de nitrats del 2015

Amb la proximitat del dia mundial de l’aigua (22 de març) ens plau convidar-vos, a la presentació dels resultats de les analítiques dels nitrats a les fonts d’Osona i el Lluçanès. És una tasca que fa més de deu anys que realitzar el GDT, amb la col·laboració de voluntaris que recullen les mostres de tots els municipis. Enguany, us volem ensenyar els resultats en un escenari molt oportú: La macrogranja en ampliació de Serrarols (Sant Martí d’Albars) propietat del Grup Tarradelles.

Us convidem el proper dimecres 18 de març a les 12’45h en un emplaçament pròxim a la macrogranja de Serrarols. L’acte consistirà en una roda de premsa on explicarem els següents punts:

  • L’increment en el contingut mitjà en nitrats a les fonts analitzades de la comarca d’Osona i el Lluçanès.

  • La celebració del desè aniversari de la publicació del llibre «les Fonts que tenim “Osona i Lluçanès” una valuosa feina feta per col·laboradors i amics del GDT que encara continua vigent

  • Explicarem el perquè hem seleccionat l’escenari de la macrogranja de Serrarols per presentar les dades d’aquest any

  • Presentació del projecte fonts del Lluçanès per part de la Plataforma Lluçanès Viu

Com arribar-hi:

Venint per l’Eix Transversal agafar la sortida núm. 170, direcció Prats de Lluçanès.

Seguir fins a Santa Creu de Joglars i allà agafar el trencant de la dreta que correspon a la carretera BV-4342 direcció Santa Eulàlia de Puig-Oriol.

Passat el trencant de Sant Martí d’Albars que queda a la dreta, trobareu un trencant de camí de terra a mà esquerra, aproximadament al punt quilomètric 4.4 o les coordenades 42.036555, 2.068564. Agafar aquests trencant on ja hi hauran indicacions. Just a 300 metres farem la roda de premsa, en el dipòsit municipal d’aigua des d’on es veu la granja de Serrarols.

https://goo.gl/maps/Q2QYn

Article anterior

La comissió sobre Aigües de Girona, en punt mort

Següent article

ICL-Iberpotash contamina els nostres rius, nega l’accés a l’aigua a la població palestina, ...i patrocina la Transèquia!

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *