Sin categoría

Activitats per la Setmana del Dia Mundial de l’Aigua! A tocar les 200 organitzacions adherides al Compromís per l’Aigua Pública i Democràtica

Hem preparat una setmana plena d’activitats en el marc del Dia Mundial de l’Aigua. Participa-hi!

 

La campanya pel Compromís per l’Aigua Pública i Democràtica a l’AMB és a tocar de les 200 entitats i moviments socials adherides!

El model que anhelem és ben a prop: públic, garantista del Dret Humà a l’Aigua i el Sanejament, que preservi els ecosistemes fluvials que ens abasteixen, transparent, democràtic, amb control ciutadà i que posi la vida al centre.

Moltes gràcies per fer-ho possible! El 21 de Març presentarem públicament el Compromís. Vine a celebrar-ho!

Les més de 40 organitzacions i 300 fedatàries que van aconseguir més de 26.000 signatures per a fer possible la consulta ciutadana sobre una gestió de l’aigua pública i democràtica a Barcelona van decidir organitzar-se i crear el Moviment per l’Aigua Pública i Democràtica (MAPiD).

Ara, la campanya del Compromís per l’Aigua Pública i Democràtica a l’Àrea Metropolitana de Barcelona compta amb el suport de quasi 200 organitzacions.

El proper dijous 21 de Març a les 11.30 presentarem públicament el Compromís i celebrarem l’èxit de la campanya! No t’ho perdis!

El divendres 22 de març, Dia Mundial de l’Aiguade 9h a 17h al Pati Maning, Aigua és Vida, L’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública (AMAP), la Red de Agua Pública (RAP) y la Asociación Española de Operadores Públicos de Abastecimiento y Saneamiento (AEOPAS) hem organitzat unes Jornades Internacionals per l’Aigua Pública Democràtica.

Hem convidat moviments socials, operadors i ajuntaments, amb l’objectiu de posar en comú les experiències i reptes catalans, estatals i internacionals de remunicipalització amb la intervenció de destacades ponents com són Ellen List i Meera Karunananthan.

El dimarts 19 de març a les 18:30h al Centre Cívic Pati Llimona hi ha la presentació de l’estudi Endeutament i Dret Humà a l’Aigua i el Sanejament: L’assequibilitat del Dret Humà a la demarcació de Barcelona i al Sud Global“.
El dimecres 20 de març, a les 13h, a la Plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona, participarem d’una jornada que tracta l’aigua com a bé comú, amb la participació d’investigadores de l’ICTA, Aigua és Vida, l’Hortet de l’Autònoma i el Fons de Solidaritat de l’Autònoma. També es farà un taller sobre gestió sostenible de l’aigua.
El dijous 21 de març, de 9h a 13.30h al Recinte Modernista del’Hospital de Sant Pau, Enginyeria Sense Fronteres, FAMSI,  AEOPAS, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i el GWOPA, organitzen una Jornada tècnica enfocada a tècnics municipals i operadors: El compliment de l’Agenda 2030, des de la cooperació municipal i els operadors d’aigua
I per acabar, el diumenge 23 de març Aigua és Vida, Enginyeria Sense Fronteres i Ecologistes en Acció organitzen les següents activitats pel territori:
  • Espectacle Infantil: Matito i la gota d’aigua, a Barberà del Vallès, a les 17h a la Pl. de la Vila
  • Espectacle Infantil: Exploradors de l’Aigua, a Sant Pere de Ribes, a les 12,30h al Centre Parroquial (Pl. Mercer, 7)
  • Jornada i taller: La remunicipalització de l’aigua, a Cal Bofill, Torredembarra, de 12h a 14h. Enllaç
Article anterior

Dia Mundial de l'Aigua. Jornada Internacional per l'Aigua Pública i Democràtica - Barcelona, 22 de març de 2019

Següent article

[Agenda] Setmana del Dia Mundial de l'Aigua

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *