[stripe name=”Donacions Aigua és Vida” description=”Donacions Aigua és Vida”]
[stripe_text label=”Nom: *” id=”nom” required=”true”]
[stripe_text label=”Cognoms: *” id=”cognom” required=”true”]
[stripe_amount label=”Quantitat: *” placeholder=”10″ required=”true”]

CONDICIONS GENERALS

Relació entre Aigua és Vida i la persona donant.

La realització de donacions econòmiques no implica la vinculació del col·laborador amb Aigua és Vida ni confereix la condició legal de soci, afiliat o simpatitzant.

Protecció de dades de caràcter personal

Aigua és Vida, d’acord amb la llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, li informa que les seves dades seran incorporades al fitxer “donacions”, del que és responsable Aigua és Vida, que les emprarà per tramitar la seva col·laboració i per fer-li arribar periòdicament informació sobre les seves activitats. Vostè concedeix el seu consentiment exprés per a què tals dades passin a formar part de Aigua és Vida. Les seves dades també seran transferides i emmagatzemades per Stripe, inc. amb l’única finalitat de procedir a aquesta transacció monetària. Stripe, inc. potser enmagatzema i processa les seves dades fora del territori de la U.E., sempre d’acord amb el seu certificat Safe Harbor/Port Segur emès per l’U.S. Department of Commerce. Per exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a contacte@aiguaesvida.org indicant la referència “modificació de la donació”.

Consentiment ordre de recàrrec en targeta de crèdit o dèbit

Al pitjar el botó “Fer donació” vostè autoritza a l’Associació Catalana d’Enginyers Sense Fronteres, membre d’Aigua és Vida, i a la seva entitat bancària a efectuar les operacions de cobrament mitjançant càrrecs en la targeta financera que vostè ens ha facilitat, per l’import que ens ha indicat en el formulari.

[stripe_checkbox label=” Accepto les Condicions generals” id=”condicions_generals” required=”true” default=”true”]

[/stripe]

* Els pagaments amb targeta es realitzen mitjançant la passarela de pagament Stripe®, que garantitza la transacció amb màxima seguretat i confidencialitat.