Aigua és VidaÀrea Metropolitana de Barcelona (ÀMB)BARCELONARemunicipalitzacióSin categoría

Gota a Gota Remunicipalitzem l’Aigua a Barcelona #Objectiu15.000

Gota a Gota omplim la Campanya “Remunicipalitzem l’aigua a Barcelona” 

Presentem noves eines per facilitar #Objectiu15.000

Web Decidim i Mapa seus Districte i Punts Fixes de recollida de signatures

 

#objectiu15Mil
L’objectiu de la Iniciativa Ciutadana Remunicipalitzem l’Aigua a Barcelona és aconseguir que la gestió de l’aigua a Barcelona sigui pública i amb participació ciutadana. Per a les Entitats impulsores, la participació ciutadana en el nou model de gestió pública de l’aigua és essencial des del primer moment. Per la qual cosa, hem acordat instar a l’Ajuntament de Barcelona a què realitzi una Consulta Ciutadana a totes les persones empadronades en la ciutat mitjançant la següent pregunta: Vostè vol que la gestió de l’aigua a Barcelona sigui pública amb participació ciutadana?
El reglament de participació de l’Ajuntament de Barcelona exigeix que aquesta petició sigui avalada amb el suport de 15.000 persones empadronades en la ciutat.
Web Decidim Barcelona
La web Decidim Barcelona ens ha ofert un espai en la xarxa on podeu aconseguir tota la informació sobre la Iniciativa, els Punts Fixos de recollida de signatures, l’Agenda, les Entitats Impulsores i com qualsevol persona pot implicar-s’hi.
La campanya “Remunicipalitzem l’Aigua a Barcelona” ha estat impulsada per més de 40 entitats socioambientals, sindicals, juvenils, ecologistes, de cooperació, estudiantils, etc de Barcelona. Amb la possibilitat de sumar-s’hi omplint el següent formulari o escrivint als correus electrònics aiguaesvida@gmail.com o consultaaiguabcn@gmail.com.

Mapa seus Districte i Punts Fixes de recollida de signatures

Hem publicat un Mapa de seus de Discricte i de Punts Fixes de recollida de signatures per facilitar a la ciutadania de Barcelona la possibilitat de per Districtes aconseguir informació per a participar en l’organització i logística dels actes relacionats en aconseguir signatures. Així mateix, el mapa informa a tota persona empadrona a Barcelona major de 16 anys de quins són els punts fixes a la ciutat on poden adreçar-hi per amb la seva signatura donar-hi suport.

OnPucSignar

Article anterior

L'Agència Catalana de l'Aigua proposa una pujada del preu de l'aigua a ATLL, gestionada per ACCIONA, d'un 11'8%

Següent article

[Comunicat] Gota a Gota, remunicipalitzem l’Aigua a Barcelona. A Barcelona, amb l’aigua, aprofundim en la Democràcia. #Objectiu15000

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *