Convocatòries

2 Octubre – L’abastament d’aigua a Barcelona i els condicionants del Ter – Presentació del llibre “Barcelona i l’aigua” de Joan Gaya

Benvolguts i benvolgudes,

El  proper dijous 2 d’octubre Joan Gaya, enginyer industrial que ha dedicat  la seva carrera professional a l’aigua, presentarà el seu llibre “Barcelona i l’aigua” a la  demarcació de Girona del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya :

L’autor  fa una revisió històrica de les circumstàncies en que s’ha desenvolupat  l’abastament d’aigua a Barcelona, en especial des de la segona meitat  del segle XX, i la relació entre l’administració local i la Societat  General d’Aigües de Barcelona.

Aquestes  circumstàncies han condicionat en bona part la planificiació   hidràulica de Catalunya i en especial la portada del Ter que encara  avui no ha trobat un encaix adient ni entre els receptors ni a la conca  del Ter.

L’autor

Joan  Gaya (Lleida, 1945) és enginyer industrial. La seva dedicació  professional a l’aigua ha estat des de diverses perspectives:  universitari, sanitari, regidor de l’ajuntament de Girona, assessor de la Federació de Municipis de Catalunya, consultor i gerent del CONGIAC.

Ha  estat membre dels consells d’adminitració de la Junta de Sanejament i  de  l’Agència Catalana de l’Aigua en representació de la FMC entre 1984  i  2005.

Programa

19.00h – Benvinguda i presentació de l’acte a càrrec de la demarcació de Girona del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya

19.10h – Presentació del llibre a càrrec d¡Antoni Puigvert, escriptor i periodista

A continuació, l’autor del llibre farà un repàs al que s’exposa al  llibre convidant als assistents a participar d’un petit col·loqui i  torn obert de preguntes.

20.45h – Cloenda de l’acte

Cal confirmar assistència trucant al 972.21.19.12 o bé enviant un correu a girona@eic.cat (aforament limitat)

Article anterior

Pequeña guía de los tratados de libre comercio que te quieren colar

Següent article

El Govern prologna los vertidos en la 'montaña de sal' del Cogulló hasta 2017

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *