Aigua és VidaÀrea Metropolitana de Barcelona (ÀMB)BARCELONARemunicipalitzacióSin categoría

[Comunicat] Engega la campanya ciutadania per demanar la gestió pública de l’aigua a Bcn a través de la MultiConsulta

Ahir 15 de desembre vàrem fer la primera assemblea per teixir una xarxa ciutadana per demanar la gestió publica de l’aigua a Barcelona, a través de l’eina de participació que ha posat a l’abast l’Ajuntament de Barcelona, la MultiConsulta. En aquesta assemblea, hem validat que totes les entitats que hi donen suport tirem endavant el procés de recollida de signatures, calen un total de 15.000,  per tal que a través de la MultiConsulta es pregunti:
“Vol vostè que la gestió de l’aigua a Barcelona sigui pública i amb participació ciutadana?”
15D
Aigua és Vida va començar aquesta proposta, però ja són més de 40, les entitats promotores d’aquest procés consultiu a la ciutadania de Barcelona, que tindrà lloc durant el més de maig-juny.  Aquí podeu trobar el llistat de totes les entitats que hi donen suport, com la PAH, l’Aliança Contra la Probresa Energètica (APE), la FAV, Enginyeria sens Fronteres, Ecologistes en Acció i moltes altres.
Aquest procés just acaba de començar amb aquest tret de sortida. Avui mateix grup de fedataris/àries han sortit al carrer a informar i recollir signatures. Durant aproximadament 2 mesos recollirem el mínim de 15.000 signatures per a què es validi al ple de l’Ajuntament i axí la nostra pregunta, demanar la gestió pública de l’aigua amb participació ciutadana a la ciutat, podrà ser votada i consolidada des de baix per la ciutadania de Barcelona en l’espai de participació de la MultiConsulta al maig-juny.
16DComuns2

Aprofitem per animar a totes aquelles entitats que encara no s’hagin adherit o a totes aquelles persones que ens vulguin ajudar a recollir signatures que es facin fedataries, més informació al nostre web i xarxes socials.

 

Article anterior

Remunicipalitzem l'Aigua a Barcelona. Hem aconseguit primer repte... Ara seguim cap el segon!

Següent article

L'Agència Catalana de l'Aigua proposa una pujada del preu de l'aigua a ATLL, gestionada per ACCIONA, d'un 11'8%

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *