Sin categoría

[Comunicat] La remunicipalització de l’Aigua de Terrassa a Madrid

Aigua és Vida i la Taula de l’Aigua de Terrassa hi seran presents

El passat 21 d’octubre Aigua és Vida, Ecologistes en Acció de Catalunya, Enginyeria sense Fronteres i la Taula de l’Aigua de Terrassa organitzaren una jornada internacional per a conèixer la participació ciutadana en la gestió de l’aigua a París, Nàpols, Còrdova i Olesa. Les quatre presentacions donaren resposta al model de gestió, la transparència informativa emprada i els espais facilitats a la ciutadania per a participar en la gestió i en les decisions més importants. L’acte s’emmarca en un programa d’activitats que facilita el Consell Editorial de l’Aigua promogut per l’Ajuntament de Terrassa amb motiu d’un debat públic sobre el model de gestió de l’aigua aquesta ciutat vallesana de 215.000 habitants i la seva actual aposta per una gestió pública.

Al dia següent, aquestes mateixes organitzacions promogueren també a Terrassa un taller que tenia per objectiu l’elaboració d’una proposta de model de participació ciutadana en la gestió de l’aigua pública que pugui servir de guia a les diverses administracions i moviments socials que apostin per una gestió pública de l’aigua amb apoderament ciutadà. Els organitzadors s’ha proposat presentar aquest document a finals d’aquest any.

Aigua és Vida i la Taula de l’Aigua de Terrassa el 3 i 4 de novembre d’enguany participaran activament en diverses taules de la jornada internacional que es celebrarà a Madrid “Encuentro de Ciudades por el Agua Pública”, Jornada organitzada per la Red por el Agua Pública i l’Ajuntament de Madrid. En aquesta Jornada participaran moviments socials, operadors, acadèmics i alcaldesses de 10 ciutats de l’Estat espanyol entre les quals hi participaran Ada Colau, alcaldessa de Barcelona i Jordi Ballart alcalde de Terrassa.

Programa de Trobada de Ciutats per l’Aigua Pública

 

 

Article anterior

L'alcalde de la Bisbal diu que no s'haurà d'indemnitzar Sorea

Següent article

[Comunicado] La remunicipalización del agua de Terrassa a Madrid

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *