Europa

Jornada 13 de Maig: Eleccions europees, el medi ambient a debat

Barcelona, dimarts 13 de maig, 18:30 – 21:00 h.
Seu de la FCONGD, Carrer Tàpies 1-3 (metro L2 i L3 Paral·lel)

Organitzacions ecologistes i socials convoquen als candidats dels principals partits

Poques setmanes abans de les eleccions europees, representants dels partits catalans assistiran a un debat organitzat per xarxes i organitzacions ecologistes i socials. En l’acte respondran a les preguntes de les organitzacions i posaran sobre la taula les seves propostes sobre crítics reptes socioambientals relacionats amb temes com l’energia, l’aigua, la biodiversitat, l’agricultura, ramaderia  i la pesca o amb les conseqüències del nou tractat que s’està negociant amb els Estats Units ( Tractat de Lliure Comerç, el Partenariat Transatlàntic per al Comerç i la Inversió – TTIP  en les seves sigles en anglès).

El 80% de les normatives mediambientals es decideixen en l’àmbit comunitari, no obstant això les decisions dels països de la UE han resultat insuficients a l’hora d’establir el medi ambient com a prioritat i garant d’una Europa compromesa amb el seu entorn i les persones. El medi ambient és un eix transversal a totes les polítiques i afecta tota la ciutadania. Les eleccions representen una oportunitat única per canviar la direcció actual i posar les persones i el medi ambient en l’agenda europea. La ciutadania té dret a conèixer els temes que estan en joc i les propostes que tenen els candidats per decidir què fer amb el seu vot en les pròximes eleccions europees.

Veure el Programa i les preguntes que formularem als candidats i que han estat acordades per les plataformes i organitzacions convocants: http://www.ecologistasenaccion.org/article27523.html

1405_cartell_v2

Article anterior

Demandes del Moviment Europeu de l'Aigua @euwm als candidats del Parlament Europeu

Següent article

18 May, Thessaloniki's water referendum: One no, many yeses

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *