Aigua és VidaÀrea Metropolitana de Barcelona (ÀMB)BARCELONARemunicipalitzacióSin categoría

Remunicipalitzem l’Aigua a Barcelona. No faltis el proper 15D. Suma-t’hi. Fes-te’n Fedatari/ària

El proper divendres 15 de desembre la xarxa ciutadana per la gestió pública i democràtica de l’aigua a Barcelona organitza una trobada. L’objectiu de l’assemblea és explicar la proposta d’incloure la pregunta “Vol vostè que la gestió de l’aigua a Barcelona sigui pública i amb participació ciutadana?” a la MultiConsulta.
La MultiConsulta, que organitza l’Ajuntament de Barcelona, es realitzarà al juny i es consultarà a la ciutadania diverses preguntes proposades pels partits i la ciutadania. Des de diferents entitats s’ha considerat necessari incloure una proposta per la remunicipalització de l’aigua a la ciutat i, per poder incloure-la, hem de recollir 15.000 signatures en 2 mesos.
Portada-facebook-Assemblea-Aigua-Publica
Per organitzar la recollida de signatures convoquem una assemblea el divendres 15 de desembre a les 18h a local de la PAH (C. Leiva 44) a Sants. Si us voleu implicar en la campanya recollint signatures és necessari que us donem d’alta com a fedataris i, per això, us convidem a assistir-hi i allà us explicarem com fer-ho. Si tens previst assistir a l’assemblea, omple aquest formulari per tenir una previsió de l’assistència.
Sou d’una entitat i voleu donar suport a la iniciativa?
Si sou una entitat i voleu donar suport públic a la iniciativa ciutadana per la gestió pública de l’aigua podeu omplir aquest formulari. Si voleu col·laborar activament, veniu a l’assemblea i impliqueu-vos en la mesura que pugueu.
Segueix les xarxes socials de la iniciativa!
I recordeu, ens podeu seguir a les següents xarxes socials:
Canal obert de Telegram – https://t.me/aiguabcn
Correu electrònic – aiguaesvida@gmail.com
Moltes gràcies per l’atenció,
Equip de Coordinació
Remunicipalitzem Barcelona
Article anterior

La xarxa per la gestió pública debatrà sobre la inclusió d'una pregunta sobre l'aigua a la MultiConsulta

Següent article

El Supremo fallará sobre ATLL el 30 de enero

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *