Aigua PúblicaBesós i MaresmeConvocatòriesRemunicipalització

[Acte] L’Aigua Pública i Democràtica a Debat, 25 d’Abril a Mollet del Vallès.

El passat Ple de Mollet, del dia 22 de març, Dia Mundial de l’Aigua va aprovar per unanimitat adherir-se a l’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública.

La concessió que l’Ajuntament té amb SOREA, companyia privada del grup francès AGBAR-Suez, finalitza el proper 2020 i l’Ajuntament de Mollet ja ha endegat tot un seguit d’accions amb clars indicis de canviar el model de gestió. El Ple de Mollet també ha aprovat realitzar un estudi de quin és el millor model de gestió d’aigua per a Mollet i ha endegat una Comissió el Servei de Gestió del Servei d’Aigua on ja hi participen els diversos grups polítics, sindicats i la Taula de l’Aigua de Mollet. La propera sessió serà el proper 3 de Maig on tractarem qüestions tan importants com el preu de l’aigua i les mesures implementades per aplicar el Dret Humà a l’Aigua a Mollet.

Des de la Taula de l’Aigua de Mollet hem endegat un cicle de jornades per autoformar-nos i informar sobre els beneficis d’una gestió pública i democràtica de l’Aigua. A tal efecte, el proper debat sobre l’aigua serà sobre els diversos models de gestió pública. A l’acte el moderarà Míriam Planas, portaveu d’Aigua és Vida, amb l’assistència d’Eloi Badia, president de l’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública, Joan Arévalo, president de la Cooperativa Comunitat Minera Olesana, i Jordi Delgado, regidor de l’Ajuntament de Montornès del Vallès.

Article anterior

[COMUNICAT] Les iniciatives ciutadanes iniciem els processos per impugnar el ple de dimarts 10 d’abril.

Següent article

[Convocatòria de Premsa] 26A Posicionament davant l'informe Comissió d'Empara del Reglament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Barcelona

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *