Dret humà a l'aigua i al sanejamentGovernançaRemunicipalització

Es firma el Pacte Social a Massanes, amb CiU i PSC inclosos

Clica a continuació per llegir el compromís dels caps de llista per Massanes

Publiquem l’acord de la plataforma Aigua és Vida per tot Massanes amb els 4 caps de llista de les eleccions del proper 24M, en el que es recull el compromís per remunicipalitzar el servei d’aigua al més aviat possible. Estarem amatents a que la signatura del compromís no sigui només un acte formal sinó una demostració ferma de la seva voluntat.

Reproduïm part de les respostes que ens han donat els caps de llista per tractar de realitzar una taula rodona on poguéssim analitzar més a fons la situació i el camí cap a la remunicipalització. Malauradament no ha estat possible aconseguir aquest debat, davant la negativa d’ICV.

Ens han dit els caps de llista:

“IPM.AM

Com ja sabeu, el debat no es podrá realizar, fer-lo implicaria que hi hagués tots els caps de llista plegats i això sembla imposible. També comentar-vos que els espais destinats a actes politics s’han d’haver autoritzat per la junta electoral, que nomes s’han autoritzat a IPM.AM que som els únics que ho hem sol.licitat (no tinc constància que ningú més ho hagi sol.licitat).
Pel que fa a IPM.AM, com a cap de llista tinc autoritzat el local del carrer montseny numero 1 del nucli urbà per destinar-lo a actes politics el dissabte dia 16 de Maig a les 18:00h “xerrada amb l’alcaldable d’IPM.AM, JOAN POU” on parlarem del nostre programa electoral ; per tant us convido a participar-hi.
També tenim autoritzat el mateix local pel divendres dia 22 a les 20:00h per fer l’acte final de campanya i xerrada de tu a tu; es a dir que per qualsevol tema que en tingueu dubtes podeu participar en les nostres xerrades.

Ja sou coneixedors que hem estat treballant en el tema de l’aigua i que tenim un pressupost per tal de consorciar-lo, a fi d’acabar remunicipalitzant. També sabeu que degut a la campanya electoral la reunió amb el consorci de l’aigua s’ha parat i estic convençut que la rependrem després de les eleccions.
Joan Pou”

“ICV
Apreciat Srs. En resposta al seu escrit li transmeto els següents punts:

1r.- en el Ple del dia 26 de març, varem presentar la moció que va ésser aprovada per nosaltres i desestimada per tota la resta de partits politics. Quedant clara la nostra postura i que creiem que és on s’havia de d’aprovar per la totalitat del consistori que governa actualment.

2n.- Si qualsevol partit politic assoleix càrrecs electes passades les eleccions no tindrem cap problema en asseuren’s a debatre qualsevol tema.

3r.- No tenim cap problema en ratificar la nostra postura, per tant, com a Regidor actual i cap de llista per les properes eleccions, signare el manifest quant vosaltres vulgueu.

4r.- En quant a la publicació podeu posar els punts abans exposats en la seva totalitat.

Quedem a la seva disposició per el que sigui de menester i per el bé del nostre estimat Municipi.

Pere Fernández”
“CIU

Signarem el compromís per a la gestió pública de l’aigua a Massanes….
En el Ple no vam donar suport a la Moció presentada per ICV-Verds perquè la vàrem trobar precipitada, i més, tenint en compte que hi ha eleccions municipals. Però, per descomptat, estem d’acord que és un dret humà i que el servei s’ha de gestionar de la forma més eficient possible, ja que hem de recordar que té un cost.

Alexandra Saurí”

“PSC

Considero que el agua es necesaria y saludable para todo ser humano, y hay tanta pobreza que muchas personas de Massanes no pueden pagarla.

Lourdes Ruíz”

Més informació al facebook d’Aigua és Vida x tot Massanes

Article anterior

Canviem Mollet aposta per municipalitzar el servei d'aigua

Següent article

VIII Caminada del GDT Ripoll - Sant Quirze de Besora

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *