Europa

Ladis, un referent, un lluitador pels bens comuns ens ha deixat.

ladis

El passat divendres 5 de desembre Ladislao Martínez “Ladis” ens va deixar.

Ladis portava més de 30 anys lluitant per l’ecologisme social. Un dels seus grans motius d’existència va ser posar llum a la gran estafa que els poders econòmics efectuaven i efectuen en la gestió de bens comuns com l’energia o l’aigua. Sens dubte era una de les persones del moviment ecologista que més sabia sobre temes energètics (nuclears, tèrmiques, renovables, eficiència, etc.). Era un gran comunicador, activista i constructor de xarxes socials i ecologistes.

Va desenvolupar un paper clau en la construcció de la gran xarxa de grups ecologistes que ha donat com a resultat Ecologistes en Acció.

Ladis va ser una de les persones més actives en les mobilitzacions estatals contra el Pla Hidrològic i en els últims anys va desenvolupar un paper fonamental i decisiu en la campanya contra la privatització del Canal Isabel II.

Sobren les paraules…. sens dubte Ladis ha estat un dels ecologistes més brillants, compromesos i actius que han hagut a l’Estat espanyol des de l’existència de l’ecologisme. Un autèntic revolucionari de la nostra època. A més a més, una gran persona.

Molts dels que et vàrem conèixer et plorem molt tristos i paralitzats. Tanmateix, sabem que el que més t’agradaria és que seguíssim lluitant per un món més just on les desigualtats desapareguessin, on fos possible la justícia social i ambiental.

Fins sempre

Quim Pérez

Article anterior

El Govern sospesa convocar un nou concurs a ATLL

Següent article

Desplegament pancarta gegant "Yesa No, Rius Vius, Canal No".

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *