Aigua és VidaÀrea Metropolitana de Barcelona (ÀMB)BARCELONARemunicipalitzacióSin categoría

No falteu a #AssemblaOberta9M

Superat l’#Objectiu15000, votem SI a la remunicipalització de l’aigua a Barcelona!

 

Participa en aquest gran repte democràtic!

Ho hem fet, hem aconseguit superar l’objectiu de les 15000 firmes i l’experiència ha estat apassionant!

Ha estat un camí molt intens i ple d’alegria i estem molt contentes de la gran rebuda i participació de la campanya. Sens dubte ha estat un gran esforç col·lectiu que ha vingut de la mà de la ciutadania. Més de 330 voluntàries han sortit al carrer a parlar amb els barcelonins i barcelonines i a buscar firmes que recolzessin la iniciativa, 42 espais com ateneus, locals, biblioteques, cafès i petits comerços han estat punts fixes de recollida de firmes i hem comptat amb l’increïble suport de més de 50 entitats que ens han recolzat en tot moment.

En el primer recompte de firmes, el dilluns 12 de maig, ja en teníem més de 17.000  però vàrem seguir recollint-ne per demostrar que en som moltes i molts més les que volem una gestió pública i democràtica de l’aigua a la nostra ciutat.

Vam decidir demanar una petita pròrroga fins l’1 de març i el dia 28, dia abans de l’entrega final, ens havien arribat a la nostra oficina 26.389 signatures vàlides.

L’organització en cadascun dels districtes de Barcelona ha estat clau per aconseguir el que hem aconseguit. Persones de totes les edats i de tots els punts de la ciutat han organitzat actes, xerrades i taules de recollida de signatures.

Les firmes estan entregades i en procés de validació a l’Ajuntament de Barcelona, però la feina no acaba aquí!

Convoquem a totes les persones fedatàries o interessades en la remunicipalització de l’aigua a l’Assemblea Oberta que tindrà lloc el pròxim 9 de març a les 19h a Can Batlló (Carrer de la Constitució, 25, 08014 Barcelona).

Una assemblea per impulsar la gestió de l’aigua volem per la ciutat, per celebrar la feina feta, pensar juntes els següents passos i perque la consulta sigui un éxit!

Com hem viscut la recollida de firmes serà la primera part de l’Assemblea Oberta. La segona la volem dedicar a les qüestions logístiques que tenim per endavant amb la consulta, totes les que vulguem participar hem de conèixer el màxim de bé el procés que tindrà lloc els pròxims mesos. Com a últim punt de l’assemblea, debatrem quin considerem que ha de ser el millor camí per aconseguir un resultat positiu en la consulta que tindrà lloc properament i com ens organitzem per aconseguir-ho

Apunta’t a l’assemblea en aquest formulari: https://goo.gl/forms/uHrnzMjB5JxL70x62

… i en acabar l’assemblea: celebrem l’èxit amb una gran festa al mateix local on tothom hi és convidat! Hi haurà menjar, barra i música de tots els gustos, vine a passar una estona amb nosaltres i celebrem les 26.389 firmes i l’esforç de totes i tots!

Us hi esperem!

 

 

 

Article anterior

#26389firmes per una gestió de l’Aigua Pública i Democràtica

Següent article

“El problema del agua no será una guerra dentro de 15 años. Lo tenemos encima”

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *