Canal Segarra Garrigues

Notícia – El preu del Segarra-Garrigues fixat per la Generalitat: 0,088 euros el metre cúbic, Acciona 0,7088. Ja veuen ara on és el negoci?

Font: Segre

Entrecanales i Agbar

La generalitat ha concedit la gestió de l’empresa Aigües Ter Llobregat al consorci d’empreses encapçalat per Acciona, en contra de l’oferta del grup català patrocinat per Aigües de Barcelona, que s’hi presentava en aliança amb les altres dos grans gestores d’aigües de Barcelona, la de Sabadell i la de Terrassa. L’interès de la conselleria de Territori i Sostenibilitat, que és qui ha fet la privatització, és purament econòmic, com reconeixia el conseller Recoder ahir mateix.

El cas és que qui encapçala Acciona és José Manuel Entrecanales, membre d’una família de profund arrelament en el món de la construcció a Espanya i president de l’Institut de l’Empresa Familiar, una de les associacions empresarials més combatives amb el procés sobiranista que viu Catalunya i que té previst celebrar en plena campanya electoral el seu congrés nacional a Barcelona amb una crida a la unitat d’Espanya. Més curiositats: al grup d’Acciona hi ha una empresa catalana en què participa la família Rodés, ben coneguda per les seues posicions catalanistes i que forma part de l’accionariat de referència del diari Ara.

A Agbar no se’n saben avindre, de la decisió, i es pregunten què passarà si finalment Acciona no pot mantindre aquest preu de 0,7088 euros per metre cúbic d’aigua que a l’empresa catalana consideren una baixa temerària. Ara que parlem del preu de l’aigua per a consum urbà, els recordo el preu del Segarra-Garrigues fixat per la Generalitat: 0,088 euros el metre cúbic. Ja veuen ara on és el negoci?

Article anterior

Notícia - Acciona podrà revisar les tarifes d'Aigües Ter Llobregat en 5 anys

Següent article

Vídeo - No al Fracking a Europa

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *