Sin categoría

Obertes Incripcions #3aÀgoraAigua. 27 de Maig de 2017. Girona.

Aigua és Vida i totes les organitzacions amigues que formalitzem una gran part del moviment socioambiental de l’aigua a Catalunya – Aigua és Vida Anoia, Aigua és Vida Girona, Aigua és Vida La Tordera, Associació Naturalista de Girona, CONFAVC, Ecologistes en Acció, Enginyeria sense Fronteres, Grup de Defensa del Ter, Plataforma de Defensa de l’Ebre, Prou Sal, Taula de l’Aigua de Terrassa i Taula de l’Aigua de Mollet- hem decidit tornar-nos a trobar el proper dissabte 27 de maig a l’Espai Cívic de la Rosaleda, Passeig Cívic de la Devesa, núm. 41. Girona.

Els principals objectius de la trobada seran: conèixer la situació del moviment socioambiental de l’aigua a Catalunya, treballar conjuntament una proposta comunicativa de campanya per a les (re)municipalitzacions, i avançar en la nostra proposta de participació ciutadana i control social pel que fa a la gestió urbana de l’aigua i la implantació de la Directiva Marc de l’Aigua a les conques internes i intercomunitàries de Catalunya.

Finalment presentar la Declaració de l’àgora de l’Aigua – Girona, maig de 2.017 on desitgem donar a conèixer el balanç de la nostra acció sobre les polítiques d’aigua a Catalunya i presentar els nous reptes que ens fixem.

INSCRIPCIONS aquí 

Preu dinar: 15€. Possibilitat d’espai si us voleu portar el dinar.

PROGRAMA:

10h-12h Benvinguda i presentació dels col·lectius
12h-Presentació Campanya de Remunicipalització // Acció i Roda de premsa
Dinar
15h-18h Taller de participació: Participació ciutadana i control social del cicle integral de l’aigua
18h Declaració III Àgora de l’Aigua

3-Agora-Aigua (2)

Article anterior

LA CIUTADANIA EUROPEA CONTRA LA DISPOSICIÓ ADDICIONAL VIGÈSIM SÈPTIM A DE LA LLEI GENERAL DE PRESSUPOSTOS PER A 2017 #ShameSpanishGov

Següent article

Balanç i Reptes. Declaració 3a Àgora Girona, Maig 2017

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *