Notícies

Ajuntament i Ctè. d’Empresa de Mina creen una comissió per concretar el canvi de gestió

Ajuntament i Comitè d’Empresa de Mina creen una comissió de seguiment del canvi de gestió de l’aigua

Es reunirà periòdicament per seguir la tramitació de l’expedient i els passos que ha de seguir l’Ajuntament per posar en funcionament el nou servei.

L’Ajuntament de Terrassa i el Comitè d’Empresa de Mina Pública d’Aigües de Terrassa SA han constituït una comissió tècnica que s’encarregarà de fer seguiment de la tramitació de l’expedient de canvi de forma de gestió del servei d’abastament d’aigua a Terrassa, i dels passos que ha de fer l’Ajuntament per la constitució i posada en funcionament del nou servei. La constitució de la comissió va tenir lloc abans d’ahir, dilluns 13 de novembre, i va comptar amb la presència del regidor d’Aigua, Alfredo Vega, dels representants del Comitè d’Empresa de Mina, i de diversos tècnics municipals.

La nova comissió es reunirà periòdicament a partir de desembre i anirà tractant tots aquells temes que poden ser d’interès de les persones que treballen actualment al servei d’aigua de Terrassa, i molt especialment els que fan referència a la subrogació del personal que actualment treballa a Mina a la nova entitat pública empresarial que es constituirà l’any vinent.

El Ple municipal va aprovar inicialment, el passat mes de setembre, la constitució i els Estatuts de l’entitat pública empresarial local Aigua de Terrassa EPEL, que s’encarregarà de la gestió del servei públic d’abastament d’aigua a la ciutat. La decisió venia avalada per la Memòria que va elaborar la Comissió tècnico-política que va constituir l’Ajuntament de Terrassa per estudiar i definir el futur model de gestió del servei d’abastament d’aigua a la ciutat. La Memòria, finalitzada i lliurada el passat juliol per la Comissió, i presa en consideració pel Ple, conclou que la forma de gestió més eficient i sostenible per a la gestió del servei d’abastament d’aigua a Terrassa és la gestió pública, i entre les diferents formes que preveu la llei, la gestió mitjançant una Entitat Pública Empresarial Local.

Font: Malarrassa

Article anterior

El Juzgado desestima íntegramente el recurso del Estado contra la remunicipalización del agua en Valladolid

Següent article

La Fiscalía investiga a 29 ex altos cargos de Gallardón por el primer expolio del Canal

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *