Notícies

Companyies d’aigües deixen de pagar ATLL

L’enrevessada situació legal en què es troba ATLL ha portat diverses subministradores d’aigua, concessionàries d’ajuntaments, a deixar de pagar la factura a la primera companyia, que s’encarrega de la distribució en alta. Agbar ja va prendre aquesta mesura l’any passat.

El secretari general del Departament de Territori i Sostenibilitat, Pau Villòria, ha enviat una carta a Miquel Buch, president de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, en la qual li exposa que ha tingut coneixement de l'”impagament per part de moltes companyies subministradores”, li recorda que la “legitimitat de la concessió [d’ATLL] encara no s’ha decidit” i, per tant, “està en vigor” i li comunica que “el servei d’abastament s’ha produït”,
per la qual cosa la conselleria de dirigeix Santi Vila “requereix (…) el pagament de les factures vençudes”.
D’altra banda, Agbar, que reclama la gestió d’ATLL, s’ha tornat a dirigir al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per denunciar que la Generalitat desatén el Tribunal Suprem en mantenir Acciona i no apartar-la, tal com va disposar l’Organisme Administratiu de Recursos Contractuals de Catalunya (OARCC). La carta de Villòria és, segons Agbar, la prova que el Govern català té “la intenció real de mantenir una total inactivitat” i deixar les coses tal com estan.

Font: La Vanguardia

Article anterior

Recollida de firmes contra la presa d'Endesa a Mont-rebei

Següent article

ATLL reclama 65 milions de factures impagades per Agbar

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *