Sin categoría

El proper dissabte 12 de Maig hi ha un nova manifestació del moviment 15M i la Plataforma Aiguaésvida hi serà present!

Les polítiques actuals del govern Català i Espanyol no fan més que empènyer cap a la privatització de tots els serveis que encara quedaven en mans públiques. I l’aigua no és una excepció. Aquella empresa, Aigües Ter Llobregat, que en el moment de la seva creació va estar definida com “estratègica” per a l’interès del poble català, sembla que ja no està considerada com a tal pel nou govern de torn. Si no és estratègica una empresa que vetlla per mantenir els cabals ecològics dels rius, una empresa que aporta aigua a més d’un centenar de municipis, una empresa que abasteix 4,9 milions de catalans i catalanes, aleshores no sé què més pot considerar-s’hi. No podem permetre que se’ns venguin així!


Per altra banda, a Barcelona i força municipis més de l’Àrea Metropolitana ens trobem una situació d’al·legalitat per la falta de contractes de concessió dels Ajuntaments respectius amb l’empresa subministradora del servei en baixa, Grup AGBAR. La situació de desprotecció en la que ens trobem els ciutadans i ciutadanes es tan greu que fins i tot una sentencia judicial va titllar d’il·legal la tarifa d’aigua que paguen els barcelonins i barcelonines. Si vols treballar per recuperar un servei públic, transparent i participatiu de l’aigua vine el dilluns a les 16.45 a les jornades “Fòrum dels Pobles convocades pel 15M” de Plaça Catalunya. La Plataforma Aiguaésvida farem un taller per teixir estratègies conjuntes.

 

Animeu-vos a venir amb nosaltres a la manifestació i fem pinya a favor d’una gestió pública, transparent i participativa de l’aigua!

Ens trobarem a les 17h30 a la font de Canaletes, i si no,  pots venir dilluns a les 16.45 al taller de Plaça Catalunya.

 

Fins aviat!

Article anterior

Declaración de los participantes en el Foro Alternativo Mundial del Agua

Següent article

La gestió de l'aigua a Barcelona: il·legítima i il·legal

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *