Aigües Ter Llobregat (ATLL)

Els treballadors i treballadores d’ATLL en vaga el dia 6-03-2012

LA MENTIDA DE L’AIGUA, UN BÉ BÀSIC I PÚBLIC!

Els polítics volen privatitzar el procès de potabilització de l’aigua,  els polítics volen eliminar llocs de treball de treballadors i treballadores del servei públic.

Els polítics han augmentat i continuaran augmentant els cànons de l’aigua.

ATL, l’empresa pública que potabilitza l’aigua de tota la província de Barcelona,  per solidaritat als polítics, ha augmentat i continuarà augmentant les seves tarifes de l’aigua, però tot i així no eixugarà el deute de 600 M d’€. Les contínues decissions polítiques de construcció d’obres faraòniques de dubtosa necessitat com a alternativa al controvertit PHN ha estat la causa principal de l’endeutament d’ATL. Per exemple, la dessaladora del Prat que ens ha costat als/les contribuents 250.000.000,00 d’€ funciona només entre el 0-10 % de la seva capacitat. Els privilegis de la classe política dels diversos departaments de la Generalitat i dirigents d’ATL: cotxes, targetes vises, tiberis, dietes, mòbils, portàtils, etc. tot per ús particular, han sumat.

SOLUCIÓ QUE PROPOSEN: LA PRIVATITZACIÓ  com a única solució possible a la greu crisi que està patint el país i amb els guanys de la venda reduir aquest deute que ells mateixos han creat; el súmmum del cinisme!!

FUTUR IMMEDIAT: Que els ciutadans i ciutadanes pagarem el deute de la pública i els beneficis industrials de la privada amb un creixent percentatge d’exclusió social!!

Veniu a manifestar el vostre desacord davant el Departament de territori i sostenibilitat 08:00 h a 12:00 h. Avgda. Josep Tarradellas, 2-6, Barcelona.

VEÍ, VEÏNA, UNIM LES NOSTRES FORCES,

NO A LA PRIVATITZACIÓ D’ATL,

L’AIGUA ÉS UN DRET NO UN NEGOCI

Article anterior

Aigua és Vida presenta la moció sobre ATL per a que els ajuntaments també puguin dir-hi la seva

Següent article

El movimiento global por la justicia del agua hace un llamamiento a los gobiernos para la implementación del derecho humano al agua.

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *