ConvocatòriesTerrassa

[Jornades] Terrassa 21O. “S’escriu aigua, es llegeix democràcia”

jornades21octubre2016-4

Jornada “S’escriu Aigua es llegeix democràcia”

Vapor Universitari, Carrer Colom, 114, Terrassa,

17.00 H Model

18.00 H Transparència

19.00 H Participació i presa de decisions

La remunicipalització de l’aigua és una tendència mundial que arriba a Catalunya. Arenys de Munt, Montornès en són exemple. Altres importants poblacions catalanes com Terrassa, Ripollet, Torrefarrera, Martorelles, etc han endegat una camí ple de dificultats i obstacles promoguts per les operadores privades.

La nostra aposta per la gestió pública és clara. No obstant, per a nosaltres, gestió pública no és sinònim de gestió més eficient, més curosa amb els seu treballadors, abonats i el medi ambient que són la font de vida.

Aigua és Vida i la Taula de l’Aigua de Terrassa amb Ecologistes en Acción i Enginyeria sense Fronteres organitzem una jornades per a conèixer els models de participació pública dels operadors d’aigua de París, Còrdova, Nàpols i Olesa. Per a col·lectivament caminar per a la proposta de gestió pública amb apoderament ciutadà d’Aigua és Vida i de la resta de la Societat Civil.

Animem a totes les defensores de la gestió pública de l’aigua, de la preservació dels sistemes aquàtics i de la democràcia vinguin, participin en aquesta jornada que pot suposar un canvi significatiu de model de gestió d’un Dret Humà com és l’Aigua.

Article anterior

[Comunicat] La Generalitat obre la porta a la privatització del Sanejament

Següent article

L'alcalde de Terrassa denuncia que rep amenaces per voler municipalitzar l'aigua