ConvocatòriesTerrassa

[Jornades] Terrassa 21O. “S’escriu aigua, es llegeix democràcia”

jornades21octubre2016-4

Jornada “S’escriu Aigua es llegeix democràcia”

Vapor Universitari, Carrer Colom, 114, Terrassa,

17.00 H Model

18.00 H Transparència

19.00 H Participació i presa de decisions

La remunicipalització de l’aigua és una tendència mundial que arriba a Catalunya. Arenys de Munt, Montornès en són exemple. Altres importants poblacions catalanes com Terrassa, Ripollet, Torrefarrera, Martorelles, etc han endegat una camí ple de dificultats i obstacles promoguts per les operadores privades.

La nostra aposta per la gestió pública és clara. No obstant, per a nosaltres, gestió pública no és sinònim de gestió més eficient, més curosa amb els seu treballadors, abonats i el medi ambient que són la font de vida.

Aigua és Vida i la Taula de l’Aigua de Terrassa amb Ecologistes en Acción i Enginyeria sense Fronteres organitzem una jornades per a conèixer els models de participació pública dels operadors d’aigua de París, Còrdova, Nàpols i Olesa. Per a col·lectivament caminar per a la proposta de gestió pública amb apoderament ciutadà d’Aigua és Vida i de la resta de la Societat Civil.

Animem a totes les defensores de la gestió pública de l’aigua, de la preservació dels sistemes aquàtics i de la democràcia vinguin, participin en aquesta jornada que pot suposar un canvi significatiu de model de gestió d’un Dret Humà com és l’Aigua.

Article anterior

[Comunicat] La Generalitat obre la porta a la privatització del Sanejament

Següent article

L'alcalde de Terrassa denuncia que rep amenaces per voler municipalitzar l'aigua

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *